Advertorial

Hoe je tot wel 7 kilometer ver scherp kunt zien met behulp van deze verrekijker voor de telefoon

Iedereen is verbaasd over de werking en de prijs!

Deze video toont het apparaat in actie!

Over de auteur

James schrijft nu al meer dan een jaar voor all-the-gadgets.com! Ik heb vandaag deze nieuwe gadget voor jullie getest. Het is heel belangrijk om het product te begrijpen, via deze video!

Laat me je vertellen hoe dit kleine apparaat je kan helpen om tot 7 km ver te zien, zonder dat je een stap hoeft te zetten.

Dat lijkt misschien absurd, maar het is toch echt wat de nieuwste Zoom PRO kan doen!

Hij wordt bevestigd aan je mobiele telefoon en kan onmiddellijk overal inzoomen en geweldige foto's maken die je op je sociale netwerken kunt delen...

Tijdens de lockdown, wisten de Nederlanders niet hoe ze de tijd moesten doden. En dat is begrijpelijk... We waren plotseling beperkt in onze uitstapjes, en we konden niets anders doen dan onze stad door het raam bewonderen...

Om dit gebrek aan activiteit te compenseren, besloten sommige Nederlanders hun stad vanuit een nieuwe hoek te bewonderen, door te kijken naar wat er in de verte gebeurde, tot 7 km...

Als ze iets moois vonden om te zien, namen ze er foto's van en deelden die onmiddellijk op de grote sociale netwerkplatforms...

Stel je voor dat je van zo ver kunt zien, en details ziet die onze ogen niet kunnen zien... Wel, met Zoom PRO is dat nu mogelijk!

Ik stel voor om niet langer te wachten en je onmiddellijk een paar foto’s te laten zien die door gebruikers zijn gemaakt die enthousiast zijn over de resultaten...

Robert woont in Amsterdam, hij gebruikt Zoom Pro sinds een week… Hij gebruikt hem vooral graag om naar dieren te kijken in hun natuurlijke omgeving. Volgens hem helpt dit apparaat hem echt om dagelijks prachtige dingen te bewonderen.

"Ik ben gek op dieren, en dat is waarschijnlijk de reden waarom ik deze verrekijker heb gekocht… Bij wijze van test is het me gelukt om een foto te maken van deze kleine vogel"

Een andere gebruiker, Géraldine, gebruikt de ZoomPRO nu sinds een jaar... Ze keek vaak naar de hemel, en ze nam ongelooflijke foto’s van de maan, iedere week...
 
 Onlangs is het haar zelfs gelukt om een foto van de planeet Saturnus te maken!

"Zie hier mijn laatste foto, het is altijd zo geweldig om de geheimen van de natuur van wat dichterbij te kunnen zien... Mijn kleine kinderen zijn echt dol op mijn foto"

Het aantal personen dat voortaan Zoom PRO gebruikt blijft maar stijgen...

Sommigen gebruiken hem om voetbalwedstrijden tot in detail te kunnen zien... Anderen om hun lievelingszanger tijdens een concert te kunnen bewonderen, of om mooie landschappen te zien, of dat nu op vakantie of zelfs in hun eigen woonplaats is...

Ik laat je enkele foto’s zien die door gebruikers zijn gemaakt die trots zijn op de verkregen resultaten. 

Bron: Foto genomen door Quentin
Bron: Foto genomen door Sylvain

Wie zit er achter dit product?

Het is een Dutch firma met de naam PRO Technology, die 8 jaar aan dit project heeft gewerkt...

Als liefhebbers van de jacht en van de telescoop hebben ze gewoon besloten om een universeel apparaat te ontwerpen dat de wereld van de telescoop voor iedereen toegankelijk maakt...

Na hun uitvinding is het gebruik van de ZoomPRO viraal gegaan, zodat dit product is uitgegroeid tot een referentie binnen zijn vakgebied...

Het is heel eenvoudig om hem te starten, je hebt er maar 17 seconden voor nodig…!

Je hoeft echt geen expert te zijn om hem te kunnen gebruiken! Je moet alleen 3 stappen volgen. Alles is in het werk gesteld om het gebruik heel eenvoudig te maken. En dat is zijn kracht!

1/ Stap 1, installeer de kijker op je telefoon, het is heel eenvoudig...

2/ Stap 2, selecteer een specifieke plek en zoom in tot op enkele kilometers...

3/ En ten slotte, neem een foto van wat je ziet, om een ongelooflijk kiekje te maken van opmerkelijke kwaliteit!

Dit apparaat is revolutionair als je bedenkt hoe gemakkelijk het te gebruiken is, en ik heb de functies nog niet eens doorgenomen, dus laten we het samen bekijken.

Zo simpel is het, en vervolgens kun je de foto’s delen waar je maar wilt, met vrienden, op de sociale media, of je kunt ze zelfs afdrukken om die momenten voor eeuwig vast te leggen... Het is echt kinderspel!

Wat krijgt u met ZoomPro

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de Zoom PRO die hem tot een echte concurrent voor HD-camera's maken:  

Observeer van tientallen kilometers ver (12x zoom) - U kunt tot op enkele kilometers afstand inzoomen en probleemloos HD-foto's maken.

Compatibel met alle smartphones - Android of iPhone, je hebt geen technologische kennis nodig om het te gebruiken.

Bruikbaar in alle weersomstandigheden - zowel onder water om de diepten te observeren als door de dichtste mist.

ZoomPro nog steeds nauwkeurig, zelfs zonder smartphone - In feite kun je de Zoom PRO gebruiken als een draagbare telescoop voor observatie zonder dat je hem op je smartphone hoeft aan te sluiten.

Makkelijk mee te nemen (250g) - Dit is een echt klein spionagegadget dat je in je zak kunt meenemen. Haal hem te allen tijde tevoorschijn om uw omgeving te observeren voor mooie landschappen of mogelijke gevaren.

Zeer discrete kleur (zwart) - Als u in het geheim wilt observeren, zonder de aandacht van dieren of anderen te trekken, past de Zoom PRO perfect in het plaatje.

Statief + Fixer inbegrepen - Stabiliteit nodig wanneer u een object fotografeert dat zich enkele kilometers voor u bevindt? Geen probleem met het statief en de armatuur die bij de Zoom PRO zijn geleverd

Het is echt een hoogwaardige telescoop in je zak die je fotografie-ervaring volledig kan revolutioneren!

Op tientallen kilometers afstand observeren en fotograferen met zo'n klein apparaatje is, eerlijk gezegd, revolutionair.

Maar als het alles kan wat een HD-camera of telescoop kan, moet het prijskaartje wel pijn doen in de portemonnee? Nou, helemaal niet.

Zijn prijs brengt de grootste merken in de fotografie van slag...

Ja, de grote merken, waarvan ik de namen niet zal noemen, zijn in paniek door de opkomst van de Zoom PRO en andere gadgets die dezelfde functionaliteit bieden als een camera of telescoop.

Tussen haakjes, ik bied je dit artikel gratis aan met al deze analyse... maar terwijl ik spreek, kan het zijn dat de verkoop ervan is opgeschort.

Als je aarzelt, aarzel dan niet te lang, dan ben je misschien te laat.

Bovendien hebben de vertegenwoordigers van Zoom PRO sinds de publicatie van dit artikel contact met ons opgenomen om onze lezers een speciaal aanbod te doen. Ze bieden Zoom PRO aan met 50% korting.

HOEVEEL, als u klikt op een van de promotionele coupons hieronder, krijgt u 50% KORTING EN GRATIS VERZENDING! 

Dit lijkt nog voordeliger als je bedenkt dat je 10 keer meer zou uitgeven aan camera's, telescopen en aanverwante gadgets!

Klik hier om de geheime Zoom PRO promotie te zien (indien nog online) "

De Zoom PRO verdient zijn succes?

JA EN 100 KEER JA!!!

Voordat ik hem kocht, heb ik een paar websites bekeken en toen ik hem vergeleek met professionele camera's... moest ik echt lachen.

Ik kon oplichterij ruiken en ik was klaar om een video te maken om de Zoom PRO neer te halen! En toen ik het testte, was ik verleid.

Er valt niets meer te zeggen, de Zoom PRO is de technologie die een revolutie teweegbrengt in de wereld van de fotografie!

Het niet krijgen is het niet krijgen van een gadget die het mogelijk maakt :

- Om van mijlenver te observeren

- Maak HD-foto's met een 12x zoom

- Niet om 3000€ uit te geven aan een HD camera!

Hoe krijg ik de Zoom PRO

Nu u op de hoogte bent van deze technologie die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop u foto's neemt en uw omgeving observeert,
Hier is hoe je het krijgt:

1) Bestel ZOOM PRO op de officiële website

2) Observeer en maak HD-foto's tot op enkele kilometers afstand met uw smartphone en zonder duizenden euro's uit te geven.
 

Klik om beschikbaarheid te controleren "