Advertorial

Deze draagbare airconditioner heeft zijn verkoop de afgelopen drie weken omhoog zien schieten...

Iedereen is verbaasd over de efficiëntie en de kosten!

Deze video toont het apparaat in actie!

Over de auteur

James schrijft nu al meer dan een jaar voor all-the-gadgets.com! Ik heb vandaag deze nieuwe gadget voor jullie getest. Het is heel belangrijk om het product te begrijpen, via deze video!

Deze zeer goedkope airconditioner met uitstekende prestaties

De experts zijn het er allemaal over eens dat de zomer van 2020 de heetste tot nu toe wordt!

Dus hoe kun je je het beste voorbereiden?

Hoe kunt u de hitte overdag en 's nachts vermijden?

Het is erg moeilijk als je geen airconditioner hebt... Momenteel is de meest efficiënte oplossing om de hitte te bestrijden...

Ja, maar tegen welke prijs?

Zelfs als je het budget had, technici zijn vaak jaren op voorhand geboekt... Om nog maar te zwijgen over de ecologische kant van de zaak...

We hebben de oplossing gevonden, het is Air PRO!

Een apparaat dat ons werd toegestuurd door een van onze lezers (zeer tevreden)... Het is een airconditioner ontworpen door het Duitse bedrijf "Pro technology"...

We hebben het geprobeerd voor onze abonnees!... En wat je meteen opvalt is de zeer speciale manier waarop het product werkt...

In tegenstelling tot een conventionele airconditioner die gebruik maakt van warme lucht die hij omzet in koele lucht... Dit apparaat gebruikte WATER in plaats van...

Nogal origineel! Ja, maar dit kleine verschil brak echt de regels die al door de airconditioning markt... Omdat plotseling de productiekosten lager waren... Wat een high-end product toegankelijk maakte tegen lage kosten...

En dit is hoe het werkt!

Het apparaat heeft gewoon een beetje water nodig en een druk op de startknop...

In minder dan 60 seconden verdeelt hij continu frisse lucht door de hele kamer.

Hij is ontworpen om aan elke behoefte te voldoen en heeft drie verschillende snelheidsstanden - laag / gemiddeld / en hoog.

Het koelt de lucht niet alleen af, het reinigt hem ook!

Uitgerust met een deeltjesfilter (HEPA), recupereert hij al het vuil dat aanwezig is in de lucht, vaak verantwoordelijk voor al uw allergenen zoals pollen...

En het beste van alles is dat hij extreem stil is, zo stil dat je hem bijna niet hoort. Dat is een groot pluspunt wanneer u werkt, slaapt of hem gebruikt tijdens familiebijeenkomsten of met vrienden.

Samengevat, dit zijn de kenmerken van het product...

❄️ Ventilator met 3 snelheden - De ventilator kan op 3 verschillende snelheden worden ingesteld om aan alle behoeften te voldoen. Probeer het voor slaap, werk of sport!

❄️ GROTE capaciteit tank - De watertank is groot genoeg voor maximaal 8 uur gebruik.

❄️ Verstelbaar blad - De luchtuitlaten zijn verstelbaar. Beweeg het verticaal om de richting van de lucht te regelen.

❄️ Multicolour - Zeven kleuren omgevingslicht beschikbaar.

❄️ Betaalbare prijs - Bespaar meer dan €300 op airconditioningsystemen.

❄️ Compact en draagbaar - neem hem overal mee naartoe.

❄️ Laag verbruik - Zorg voor het milieu!

Nog vragen? Dit is waar het gebeurt...

V: Werkt het op batterijen?

Nee, de Air PRO draagbare airconditioner heeft een ingebouwde 200mAh oplaadbare batterij die 10 uur gebruik per lading biedt. En dankzij de USB-C-poort (USB-kabel meegeleverd) kunt u hem altijd en overal opladen.

V: Hoeveel keer per dag kan ik het gebruiken?

Je kunt het de hele dag veilig gebruiken. Hij is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens het werken, studeren of slapen.

V: Is professionele hulp vereist?

Er is geen professionele hulp nodig om de Air PRO draagbare airconditioner te bedienen. Vul gewoon het waterreservoir en druk op de startknop - het is een fluitje van een cent!

Wat maakt de Air PRO draagbare airconditioner beter dan traditionele airconditioners?

De meeste airconditioners nemen veel ruimte in beslag, en ze de hele dag laten werken kan duur zijn.

Dit toestel is een economisch, draagbaar en efficiënt alternatief voor andere airconditioningunits. Het is ook een doeltreffende vervanger voor elektrische ventilatoren.

Laat de zomerhitte je niet overheersen. Zweet je niet een weg door de keuken, slaapkamer of kantoor! Haal dit unieke product nu in huis en geniet van een koele en ontspannen zomer.

Maar hoeveel kost deze technologie?

Gezien de geavanceerde functies van de Portable Air Conditioner Pro, zou het niet verbazen als hij minstens €300 zou kosten. En die prijs zou nog steeds aanzienlijk lager zijn dan die van de meeste concurrenten (waarvan sommige meer dan 500 euro kosten!).

We waren verrast te ontdekken dat deze airconditioner slechts 89€ kost (dankzij een 50% korting die binnenkort afloopt).

Wat zeggen de gebruikers?

Hier zijn enkele van de indrukwekkende commentaren die we hebben ontvangen op Air PRO na het testen door ons eigen personeel...

Dit apparaat heeft mijn leven zo veel beter gemaakt! Ik heb eindelijk frisse lucht in mijn huis, zowel overdag als 's nachts... Dank u Air PRO.

Jean-Baptiste Gaudin

Mijn vrouw en ik houden van dit apparaat... Je vult het met water en het stuurt frisse lucht door het huis, en het is totaal stil...

André Choffard

het is de beste uitvinding die ik ooit heb gekocht! Ik kocht er verschillende voor mijn huis...

Léonard Baugé

Conclusie: Is het de moeite waard?

Absoluut 100% JA!!! Ik heb er een paar van en ik raad u aan er ook een paar te kopen. Ik heb nu kamerlucht in het hele huis en het is heel gemakkelijk te installeren, en niet te vergeten de lage kosten van het product met de 50% korting actie!!!

Conclusie: Als u de hitte 's nachts of zelfs overdag beu bent... en er iets aan wilt doen, zonder een fortuin uit te geven, is deze aankoop een must-have! 

Hoe kom ik aan Air PRO?

Nu u op de hoogte bent van deze geweldige manier om uw huis te luchten, kunt u hier lezen hoe u het kunt krijgen:

1) Bestel Air PRO op de officiële website

2) Geniet van een huis met airconditioning tegen een lagere prijs, dankzij een nieuwe technologie...

PROMOTIE: Nu met 40% korting en gratis verzending wereldwijd voor een beperkte tijd! 
Klik om beschikbaarheid te controleren "